Thursday, October 30, 2014

Train for sale at best price - Funny olx ad

0 comments



Wednesday, October 29, 2014

Funny Seen From South Indian Movie

0 comments
Check out this funny video… Rajnikanth bhi fail hai iske aage


Sardar Ji Himmat Wale

0 comments



LIKE & SHARE if you like the SARDAR ji 

Never Say No To Panda – Funny Ad

0 comments

What Is The Difference Between A Mosquito And A Fly?

0 comments
Q: What is the difference between a mosquito and a fly?
A: A fly can fly but a mosquito can’t mosquito. 

Top Funny PJ Jokes From WhatsApp

0 comments
Q1. Prasad ask’s Kumble to bring a pepsi…
Kumble brings a bottle of pepsi but goes directly to Tendulkar.
why ??
Ans:- Tendulkar is an opener (Obviously, this Joke is old, as Tendulkar is already retired :-) )
—————-
Q2. The Madrasi said, I want to see the movie ‘heart is umbrella’…
Which movie did he really want to see..?
Ans:- Dil Chhata Hai…!
—————-
Q3. Woh kya hai jo Dil mein hain, Mann mein hai par Dhadkan mein nahi?
Ans:- Arey Aamir Khan !!!!!!!
—————-
Q4. What will you call a person who is leaving India ??
Socho……………
Ans:- Hindustan Lever (Leaver).
—————-
Q5. Kalidas ka ek bhai joote banata tha uska naam kya tha?
Ans:- adidas?
—————-
Q6. Luv and Kush are going to a village & in between comes a well. Luv falls into the well. Why ?
Ans:- Because Luv is blind!
—————-
Now Kush also jumps inside. Why?
OK lot’s of head scratching done…
Ans:- Luv ke liye saala kuch bhi karega!!
—————-
Q7. Jackie Chan ki saas ka naam kya hai?..
nahi pata..??
Ans:- D’Cold
(Chain ki saans – D’cold )
—————-
Q8. Chalo ab batao… Jackie Chan ki bahu ka naam kya hai?
this is quite simple..

Ans:- D’Cold again…
Kyunki saans bhi kabhi bahu thi…

Mast Funny PJs – Creative Thinking!

0 comments
Geography Teacher: agar koi chhota planet prithvi se takraye toh kya hoga?
Student: to “Tadang” jaisi aavaj aayegi.
Sir gusse se: Kyun ??
Student: “Ye Duniya… Ye Duniya Pittal di.
—————-
Girl at a stationary store.
Girl: I want a calculator.
Shopkeeper: Casio?
Girl: Main thik hu aap kaise ho? :-D :-P

—————-
Ek jungle me sab jaanwar ga rahe the,
PAAN PARAAG PAAN MASALA- PAAN PARAG!
Par Giraffe nahi ga raha tha!
KYUN?
Kyuki,
UNCHE LOG! UNCHI PASAND
MANIKCHAND!
—————-
Why don’t people clap in Afghanistan?
batao?
Because there’s the tali-ban!
—————-
This PJ might blow ur senses away:
What do u call a lady who drinks only one tea in a day ?
.
Jaswanti
(just 1 tea)…
—————-
Hum Roz Message Q Bhejte Hai?
Masti? NO
Timepass? NO
Hum Message Bhejte Hai
Taki Apki Reading Capacity Strong Ho.
Padhega INDIA,
Tabhi To Badhega INDIA…!!! :-D :-P
—————-
Thoko Likes.. Dabao Share Button :-D

 
© 2014 Deadly Pj - Best Funny Jokes | About Us | Privacy Policy | Powered by Blogger